Sabri Ülker Uluslarası Bilim Ödülü
"Beslenme, Metabolizma ve Toplum Sağlığı"

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı; Türk toplumunun gıda, beslenme ve sağlık konularındaki bilgilerine bilimsel katkılarda bulunarak toplum sağlığının gelişimine destek olmak amacıyla bağımsız, kâr amacı gütmeyen ve bilimsel bir kurum olarak 2009 yılında kuruldu. Vakfın hedefleri arasında; toplumun sağlıklı yaşam ve beslenme alanında;

• Ulusal ve uluslararası güvenilir bilgi kaynaklarından elde edilen bilgiye ulaşmasını sağlamak,
• Doğru bilgilendirme ile bilinçlendirerek toplum sağlığının gelişmesine katkı sağlamak
• Bilimsel araştırma, eğitim programı ya da diğer girişimleri desteklemek yer alıyor.

Uluslararası Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı’nın “Beslenme, metabolizma ve toplum sağlığına ilişkin araştırma, eğitim programları ve diğer girişimleri destekleme” hedefi doğrultusunda 2014 yılından bu yana düzenleniyor. 2014 ve 2015 yıllarında geniş bir alana yayılan ve yoğun ilgi gören ödülün kazanan projeleri ile ilgili bilgiye ilgili linklerden ulaşabilirsiniz. (2014 / 2015) Sabri Ülker Uluslararası Bilim Ödülü 2016 yılı başvuruları sadece İngilizce kabul edilmektedir..

Başvuru linki için tıklayın...

Arkadaşına Öner

Tanıdıklarını Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı'ndan haberdar et. Toplumun sağlıklı gelişmesine katkıda bulun!

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü
Vakfı'na ulaşmak için aşağıdaki formu
doldurabilirsiniz.